Pand WastePoint

Over WastePoint
WastePoint ontzorgt ondernemingen in afvalbeheer. Daarbij streven we naar oplossingen die op de lange termijn betrouwbaar en betaalbaar zijn. Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen; van advies tot opslag, transport en verwerking. Onze onafhankelijkheid en expertise vormen de garantie dat uw afval in goede handen is.

ISO 9001 en 14001 gecertificeerd
WastePoint staat voor vakkundigheid en kwaliteit. Omdat wij het belangrijk vinden om professionaliteit uit te stralen en onze deskundigheid aan te tonen, hebben wij ons op diverse gebieden laten certificeren. WastePoint is in het trotse bezit van een ISO 9001 en een ISO 14001 certificering. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm die laat zien dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem.

WastePoint Sociaal
Duurzaam ondernemen is voor WastePoint meer dan ondernemen met respect voor natuur en milieu. Ook duurzaamheid in menselijke relaties staat bij ons centraal. Dat uit zich in lange en hechte klantrelaties, maar ook in hulp aan mensen of organisaties die het nodig hebben.

MoveS, Klimmen tegen MS
WastePoint is sponsor van de stichting MoveS; een organisatie die met sportieve evenementen fondsen werft voor onderzoek naar de ziekte MS. Wij hebben voor MoveS gekozen omdat het qua instelling en schaal bij ons past. De ongedwongen sfeer, de kleine schaal en de passie waarmee iedereen als één grote familie strijdt voor hetzelfde doel, sluit naadloos aan bij onze visie en werkwijze. Onze mensen doen ook met regelmaat zelf mee aan de sportieve uitdagingen die MoveS organiseert.
www.moves.ms

Jeugdeducatiefonds
WastePoint is sponsor van het Jeugdeducatiefonds. Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Financiële belemmeringen worden zoveel mogelijk weg genomen zodat ieder kind zijn of haar talenten zo goed mogelijk kan ontplooien. 
www.jeugdeducatiefonds.nl