Bij WastePoint onderzoeken we of we voor u kunnen besparen

Doorlichten inzamelstructuur
U wilt uw verschillende afvalstromen snel, schoon, goed én duurzaam kwijt. De inzameling moet gebeuren volgens de regels en zodanig dat uw bedrijfsvoering er zo min mogelijk last van heeft. Maar afval hoeft geen lastenpost te zijn! Sterker nog; goed gescheiden en op de juiste manier ingezameld, kan uw afval zelfs geld opleveren.

Uw afval kan geld waard zijn
WastePoint licht graag uw inzamelstructuur en afvalmanagement door. Zo bekijken we precies welke stromen u in huis heeft en hoe we die het best, snelst en meest voordelig voor u kunnen inzamelen en verwerken. Zo zorgen we er samen voor dat u zo min mogelijk duur restafval overhoudt en dat alle waardevolle grondstoffen behouden blijven voor hergebruik of recycling.

Verschillende inzamelmiddelen
Wij bekijken welke inzamelmiddelen u nodig heeft én plaatsen ze voor u. Rolcontainer, perscontainer, afzetcontainer, afvalcontainer voor chemisch afval, ziekenhuisafvalvat, vaatjes voor vloeistoffen? Wij plaatsen ze bij u op locatie en bepalen samen de inzamelfrequentie die het best past bij uw wensen en situatie.